Ahli Bersekutu

ahli bersekutu
Ahli Bersekutu adalah mereka yang yang mempunyai keinginan dan minat dalam memajukan tujuan-tujuan Persatuan. Ahli-ahli Bersekutu tidak boleh mengundi dan tidak boleh memegang jawatan sebagai ahli majlis tetapi boleh menjadi sebahagian jawatankuasa kecil dan taskforce yang ditubuhkan oleh PSIMA.Langkah-langkah untuk Memohon

Pastikan dokumen-dokumen yang perlu adalah teratur:


Bagi pemohonan Ahli Bersekutu:-

  1. Borang permohonan yang lengkap (Bagi pemohon yang tidak mempunyai 2 orang penyokong boleh menghubungi Persatuan untuk cadangan).
  2. Yuran 
    1. 1 tahun – RM 30 (+ RM 10 bagi pemohon kali pertama)
    2. 2 tahun- RM 60
    3. 3 tahun- RM 90
(bayaran boleh dibuat melalui cek pos, wang tunai, PayPal dan transaksi dalam talian)Pasukan pentadbiran akan mengambil masa lebih kurang 2 minggu untuk menilai permohonan. Pemohon yang berjaya akan diberikan nombor keahlian dan nama mereka akan muncul di laman web PSIMA.


muat turun

Persidangan

Malaysia Music Cares: Persidangan Terapi Muzik

Tarikh: 20-21 Ogos 2016
Tempat: Universiti HELP, Subang 2

Persidangan ini akan berasaskan 1.5 hari pembentangan penyelidikan berasaskan bukti, persembahan-persembahan, demonstrasi klinikal, bengkel-bengkel interaktif, pameran muzik dan acara kemuncak konsert matinee. Pembentang-pembentang terdiri daripada ahli-ahli terapi muzik terkenal di peringkat antarabangsa, ahli-ahli terapi muzik tempatan dan lain-lain.

Sila klik di SINI untuk maklumat lanjut mengenai persidangan ini.


Simposium Dwitahunan Pertama “Psikologi untuk Malaysia” (BPSIMAS)
Tarikh: 23-24 September 2016

Tempat: Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Kampus di Gombak

Matlamat acara ini adalah untuk menemukan ahli akademik dan pengamal yang sama-sama berminat menggunakan psikologi untuk berdepan dengan isu-isu penting di dalam negara. Edisi 2016 BPSIMAS akan menawarkan simposium-simposium berikut:
More...

Jurnal Psikologi Malaysia

Bilangan Pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterHari Ini18
mod_vvisit_counterBulan Ini1085
mod_vvisit_counterBulan Lepas2832

IP Anda: 35.175.182.106